Снимка: БулфотоШансът за съставяне на правителство с третия мандат клони към

...
Снимка: БулфотоШансът за съставяне на правителство с третия мандат клони към
Коментари Харесай

Социолог: ИТН бележи спад в подкрепата си. Шансът а правителство е 1 процент

Снимка: Булфото

Шансът за сформиране на държавно управление с третия мандат клони към 1 %. Това съобщи в БТВ социологът Боряна Димитрова от " Алфа рисърч ".

" Предварителните наблюдения демонстрират, че партията, която в най-голяма степен се държа в прорез с предстоящото парламентарно държание - Има Такъв Народ, бележи известна наклонност към спад ", сподели още Димитрова.

Тя уточни, че останалите партии на митинга по-скоро задържат позиции и може би имат лек спад. Единствено Българска социалистическа партия бележели лек растеж.

Димитрова обаче разясни, че това са доста предварителни данни. Агенцията ще направи ново изследване на електоралните настройки при започване на септември.

Първата по мощ се опита по един силов и безпардонен метод да наложи своето държавно управление, своя метод на деяние, своето виждане за правене на политика на останалите политически сили, разяснява Димитрова оферти от Има Такъв Народ проектокабинет. Според нея това е била офанзива против парламентаризма.

По думи на социолога шансът да се сформира постоянно държавно управление с третия мандат е едвам към 1%. Важно било обаче партиите да покажат допустим метод на водене на политика.

" В обстановка на безпорядък и неустановеност могат нещата да бъдат разменени противоположно. Може да има най-неочаквани резултати върху електоралното държание - както за парламентарни, по този начин и за президентските избори ", предизвести тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР